نوع بسته بندی: کیسه 20 کیلویی
در صورت هر گونه سوال با تلفن های درج شده تماس حاصل فرمایید.
میزان مصرف
با محاسبه حجم مقطع و با در نظـر گرفتن وزن مخصوص گروت پایه سیمانی آمـاده، می توان میـزان مصرف گروت را مشخص نمـود، اما عمـوماً به ازای هر کیسه 20 کیلویی 4 لیتر آب و برای تولید گروت روان 5 لیترآب مورد نیاز است (افزایش بیش ار حد مصرف اب باعث کاهش مقاومت نهایی خواهد شد).
روش مصرف
برای شروع عمل اختلاط سطلی را انتخاب کنید که ظرفیت حجم نهایی آب و پودر گروت را داشته باشد و دوران حاصل از اختلاط منجر به سرریز از سطل نگردد
توجه کنید که باید پودر را آرام آرام در حالی که همزن برقی روشن است به آب بیافزایید و تا حصول مخلوطی همگن عملیات میکس را ادامه دهید. به محض افزودن اب به ملات گروت عمل انبساط شروع گشته بنابراین حد اکثر تا 20 دقیقه پس از اختلاط مورد مصرف قرار گیرد. توجه نمایید اضافه کردن هرگونه ماده افزودنی و یا سیمان و سنگدانه به ترکیب گروت آماده مجاز نمی باشد عملیات گـروت ریزی بايد از يك طرف ريخته شود و به قسمت های دیگر جریان پیدا نماید باید توجه کرد که ملات در هنگام اجرا فاقد هوا باشد. با تأمين فضاي خالي كافي در زير بيس پليت مي توان از باقي ماندن هواي اضافي جلوگيري نمود برای گروت ریزی مقاطع خیلی بزرگ بهتر است مقاطع با استفاده از قالب های موقت به قسمت های کوچکتر تقسـیم شوند. اين قالب ها اجازه ميدهند كه گروت پیشروی مناسبی در مقطع داشته باشد. بهترين دما براي اجراي گروت 5 تا 30 درجه سانتي گراد مي باشد دمای بالای 30 درجه موجب تسریع گیرش و دمای زیر 5 درجه موجب تآخیر در گیرش اولیه گروت خواهد شد.
گروت ريخته شده بايد تا 7 روز مرطوب نگه داشته شود و از تابش مستقيم نور خورشيد محافظت گردد. اين كار را مي توان با آب پاشی مستمر یا استفاده از گونی مرطوب انجام داد. بنابراین پیشنهاد می شود جهت حفظ حرارت مطلوب در فصول سرما و گرما برای ایجاد تعادل نکات ذیل رعایت شود. هنگام ساخت گروت در مناطق و یا فصول گرم باید از اب سرد استفاده شود و محل گروت ریزی شده را از تابش نور خورشید و باد محافظت نمایید. هنگام ساخت گروت در مناطق و یا فصول سرد از آب گرم استفاده شود و محل گروت ریزی شده با نایلون یا گونی نخی پوشیده شود تا حرارت داخلی حفظ گردد.
مشخصات فیزیکی و شیمیایی